glas_foto

Herstellen en bijwerken van krassen


Jepa beschikt over de juiste procédés en de vakkundigheid om het verwijderen van krassen te retoucheren of te herstellen.
Haarkrasjes worden bewerkt door het aanbrengen van de juiste producten en nadien verwijderd door het oppervlak te polieren. Achteraf wordt de schade nog eens behandeld met een beschermlaag zodat het schadeoppervlak identiek is aan het bestaande.

De kleine krasjes worden bewerkt met kantenfix-stift, van dezelfde RAL-kleur als bestaande Alu en PVC-raamprofielen, zodanig dat de schades niet met het blote oog kunnen worden waargenomen.

De diepere krassen worden bewerkt, door de kras eerst uit te vullen met 2 componenten vulling of PVC-Hardwas vulling van dezelfde RAL-kleur., die achteraf wordt geschuurd tot het één mooi geheel vormt met het bestaande profiel.

Nadien wordt het schade oppervlak met de juiste RAL-kleur overschilderd en uitgewerkt op het bestaande profiel. Indien het schadeoppervlak te groot is, wordt zelfs airless-pistool gebruikt, hiermee is het ook mogelijk om het gehele deur- of raamprofiel te herschilderen.

Kleurherstel of renovatie gecoate ALU of Kunsstof raam- en deurprofielen


Het onderhoud op gecoate raam- en deurprofielen is in het algemeen een grote belasting op het jaarlijkse budget. Het gecoate oppervlak is met het blote oog glad en strak, maar in werkelijkheid zijn ook hierin proiën zoals in alle andere materialen.

Het is alsof de kleur van de verf op de raam- en deurprofielen verkleurd zijn door de zon. Niets is echter minder waar, het is gewoon vuil dat zich in de poriën heeft vastgezet. Op den duur krijgt men de raam- en deurprofielen niet meer zuiver met normale onderhoudsmiddelen.

Jepa kan deze vervuiling/verwering wel aanpakken, door middel van het juiste procédé: dieptereiniging. Door het aanbrengen van reinigingsmiddelen op de deuren en de raamprofielen en zo de vervuiling weg te polieren (handmatig of machinaal), wordt de kleur hersteld.

Om je raam- en deurprofielen te beschermen tegen vervuiling in de toekomst, plaatst Jepa ook steeds een beschermlaag. Het product wordt aangebracht met een doek en waardoor het indringt in de materialen. Nadien worden de restanten verwijderd met microdoek of papier. De beschermlaag is waterafstotend en zal dus het raam- en deurprofiel niet meer aantasten met vervuiling.

De beschermlaag heeft een duurzaamheid van ca. 7 jaar.

Onze garantie

Ons team bestaat uit opgeleide vakmensen. Aangezien wij moderne en vernieuwende technieken gebruiken voor het herstellen van allerlei schades, is het ook belangrijk dat iedereen binnen ons team een degelijke opleiding heeft genoten. Wij garanderen je dan ook vakwerk op maat van jouw project. Tevens zijn wij een geregistreerd aannemersbedrijf.

Onze klanten

  • Schüco
  • Democo
  • ….

Lees meer