glas_foto

Verwijderen van krassen


Jepa heeft zich gespecialiseerd in het verwijderen van schades in glas zoals: krassen, alle soorten graffiti, slijpresten, lasspatten, zuurtags, enz… en dit ter plaatse van de schade in het glas.

Het kan zowel in vensterglas, glazen deuren, tafels, spiegels, douchedeuren enzovoort.
Jepa gebruikt hiervoor een speciaal procédé, ontworpen door “SheerForce-Polishing-System”. Het verwijderen van krassen kan zowel in “één trap systeem” als met “rapid systeem” voor extra diepe krassen tot maximum 25 micron.

De 4 trappen bestaan uit schuurschijven die uit speciale korrels bestaan en trapsgewijs met fijnere korrels die elkaar opvolgen.
Afwerking en het terughalen van glans van het geschuurde glas wordt met pasta gepolijst. Deze afwerking is dan zodanig dat het glas geen vervorming vertoont en garandeert zelfs de volledige doorkijk zoals voorheen.

Soorten glas: floatglas, gehard en gelaagd glas, acryl- en plexiglas, exclusief in gestructureerd glas.

Glasveredeling en – renovatie


Natuurlijke verwering op glas: Vaak toont glas met het blote oog glad en strak, maar heeft het in werkelijkheid poriën, zoals alle andere materialen. Precies in deze poriën gaat de vervuiling zich vasthechten waardoor er verwering ontstaat. Op den duur krijgt het glas zelfs geen normale doorkijk meer, en kan zelfs de glazenwasser dit niet oplossen. Jepa kan deze verwering aanpakken met het juiste procédé: dieptereiniging. Door het aanbrengen van een reinigingsmiddel en zo de vervuiling weg te polieren machinaal of handmatig, krijgt men terug een normale heldere doorkijk, zoals nieuw. Om het glas te beschermen tegen vervuiling in de toekomst, brengt Jepa ook een beschermlaag aan op het glas.

Verwijderen van aanslag/vervuiling op glas: Bij nieuwbouw of in andere omstandigheden kan glas allerhande aanslag/vervuiling vertonen zoals cementsluiers, kalk- en salpeterlopers, etsing, alkalische glasschades, enzovoort. Jepa kan deze schades aanpakken met het juiste procédé: dieptereiniging. Door het aanbrengen van een reinigingsmiddel en zo de vervuiling weg te polieren machinaal of handmatig, krijgt men terug een normale heldere doorkijk, zoals nieuw. Om het glas te beschermen tegen vervuiling in de toekomst, brengt Jepa ook een beschermlaag aan op het glas.

Onze garantie

Ons team bestaat uit opgeleide vakmensen. Aangezien wij moderne en vernieuwende technieken gebruiken voor het herstellen van allerlei schades, is het ook belangrijk dat iedereen binnen ons team een degelijke opleiding heeft genoten. Wij garanderen je dan ook vakwerk op maat van jouw project. Tevens zijn wij een geregistreerd aannemersbedrijf.

Onze klanten

  • Schüco
  • Democo
  • ….

Lees meer