inoxrvs_foto

Verwijderen van krassen


Met het juiste procédé en de vakbekwaamheid kan Jepa de krassen verwijderen in RVS en INOX. Dit door de RVS/INOX-materialen te polijsten of borstelen (handmatig of machinaal).

In de meeste gevallen moet het gehele oppervlak worden behandeld om de identieke borstelstructuur te kunnen verkrijgen. Achteraf wordt het behandelde oppervlak met een product aangepakt om het te polijsten.

Ook kan op het behandelde oppervlak een anti-vingerprint-beschermlaag worden gezet. Bij deze behandeling zullen er geen blijvende vingerafdrukken kunnen worden achtergelaten op het RVS/INOX-oppervlak.

Cleanen of reinigen van inox/RVS-materialen

Jepa beschikt over de juiste procédés en vakkundigheid om het verwijderen van allerhande aanslag en vervuiling (zoals cementsluiers, kalk- en salpeterlopers, etsing, alkalische schades, enzovoort.) op RVS/INOX-materialen (zoals afschermplaten, afwasbakken, werktafels, ijskasten in keuken of grootkeuken, leuningen, sierplaten en sierstukken, liftdeuren, trappen, muur- en gevelbeschermers enzovoort).

Vervuiling of aanslag wordt bewerkt door de juiste producten aan te brengen en nadien verwijderd door het oppervlak te polieren (handmatig of machinaal). Achteraf wordt de schade nog eens behandeld met een beschermlaag zodat het schadeoppervlak identiek is aan het bestaande.

Onze garantie

Ons team bestaat uit opgeleide vakmensen. Aangezien wij moderne en vernieuwende technieken gebruiken voor het herstellen van allerlei schades, is het ook belangrijk dat iedereen binnen ons team een degelijke opleiding heeft genoten. Wij garanderen je dan ook vakwerk op maat van jouw project. Tevens zijn wij een geregistreerd aannemersbedrijf.

Onze klanten

  • Schüco
  • Democo
  • ….

Lees meer