jepa_overons

Wie zijn we?

Al sinds 2007 is Jepa bvba actief als zelfstandige vertegenwoordiger in de sector. Oorspronkelijk waren kleurherstel van alu- en kunststofraamprofielen en glasveredeling de voornaamste activiteiten.

Op veelvuldige vraag van de bouwsector voegden Jepa bvba al snel ook het verwijderen van krassen in glas aan het dienstenassortiment toe. Een concept dat tot dan toe enkel in de Verenigde Staten en Nederland op de markt aanwezig was.

Nog later werd het dienstengamma verder uitgebreid met het verwijderen van krassen in inox en alu- en kunsstofraamprofielen (pvc). Sinds kort helpt Jepa ook klanten verder met herfolieren van kunsstofraamprofielen. Ook Badreno, dat staat voor het herstellen van krassen en andere schadegevallen in baden, lavabo’s, email en keukenbladen, behoort tot het dienstenpakket van Jepa.

Ondertussen werkt Jepa voor enkele grote namen in de sector (zoals Schüco, Belisol, expertisebureaus, KBC- en andere voorname verzekeringskantoren,…). Uitgebreidere informatie over ons dienstenpakket vind je hier .

 

Onze garantie

Ons team bestaat uit opgeleide vakmensen. Aangezien wij moderne en vernieuwende technieken gebruiken voor het herstellen van allerlei schades, is het ook belangrijk dat iedereen binnen ons team een degelijke opleiding heeft genoten. Wij garanderen je dan ook vakwerk op maat van jouw project. Tevens zijn wij een geregistreerd aannemersbedrijf.

Onze klanten

  • Schüco
  • Democo
  • ….

Lees meer